Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.


На Факултету техничких наука у Чачку у среду, 11. марта, одржано је предавање на тему Erasmus+ програма мобилности

21. 03. 2020

На Факултету техничких наука у Чачку у среду, 11. марта, одржано је предавање на тему Erasmus+ програма мобилности, коме је присуствовало више од педесет студената Факултета техничких наука у Чачку и Агрономског факултета Универзитета у Крагујевцу.

Предавање је организовало Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу, у сврху промоције програма студентских размена и упознавања студената са процесом пријављивања. Ивана Балшић, административни Еразмус+ координатор Универзитета у Крагујевцу, информисала је студенте о свим релевантним аспектима мобилности, као и о тренутном конкурсу за стипендирану мобилност у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма на разним европским универзитетима. Бојана Герун Ђокић, из Центра за развој каријере и саветовање студената, упознала је студенте са свим активностима Центра, који својим програмом услуга, кроз радионице и курсеве, настоји да пружи подршку студентима у развоју оних знања и вештина које су им данас на тржишту рада неопходне.